Grondwerken met de juiste voorbereiding


BVBA De Craene heeft de juiste machines voor alle grondwerken in Nokere, van ophogen tot afgraven, van regenput tot zwembad.

De juiste voorbereiding van ieder werk

De bouw van een woning begint natuurlijk met de nodige grondwerken. Deze zijn noodzakelijk om uw woning stevig te verankeren, en om de nodige voorzieningen mogelijk te maken.

Bvba De Craene beschikt over een modern machinepark om snel en efficiënt al uw grondwerken uit te voeren. Denk daarbij aan het uitgraven van kelders en opritten, het ophogen van een bouwperceel, en het plaatsen van putten, zoals regenwaterputten. Ook voor de aanleg van een riolering zijn kleine of grote grondwerken noodzakelijk.

Ook rondom uw huis

Ook andere wensen rondom de woning kunnen in één beweging gerealiseerd worden. Enkele voorbeelden:

  • we nivelleren het bouwterrein zodat hier en daar al begonnen kan worden met de aanleg van de tuin of de bouw van het tuinhuis
  • we graven de nodige putten voor de aanleg van een zwembad of een hippe zwemvijver
  • we doen de nodige voorbereidingen voor de latere aanleg van het terras (ook de aanleg zelf van het terras kunnen wij op ons nemen)

Goed uitgevoerde grondwerken zijn essentieel voor het verdere verloop van het bouwproces. Reken op de jarenlange ervaring en kennis om uw grondwerken in vertrouwen uit te laten voeren door bvba De Craene.

Contact

Wenst u meer informatie over ons maatwerk?
Voor bijkomende inlichtingen of een offerte kunt u steeds contact met ons opnemen.

Back to Top